Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

  • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.
  • Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 2341102529 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 εώς 13:00 και θα είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψουμε την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας.
  • Να επισκεφτείτε το καταστήματά μας όπου θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ακύρωση Παραγγελίας
Παρέχεται η δυνατότητα υπαναχώρησης σε διάστημα 1 ώρας από την εισαγωγή της παραγγελίας. Εάν η ακύρωση παραγγελίας δεν πραγματοποιηθεί εντός 1 ώρας η παραγγελία ισχύει κανονικά και ακολουθεί η διαδικασία χρέωσης.
Επιγραμματικά, η ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2341102529 ή αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση [email protected] .
Η ακύρωση παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1 ώρας, διαφορετικά ακολουθεί η διαδικασία χρέωσης και αποστολής της παραγγελίας σας.

Πολιτική επιστροφών
Παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής ενός προϊόντος το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής και είναι αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής, επιστρεφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη εκτος απο τα εξοδα επιστροφής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών η επιχείρηση Γκεϊβανίδης Ζ. Σάββας δεν θα αποδεχτεί την επιστροφή / αλλαγή.

Oι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παραλαβή των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από σας, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν π.χ. Δελτίο Αποστολής, απόδειξη Λιανικής κλπ.

Τα έξοδα επιστροφής / αλλαγής επιβαρύνουν τον αποστολέα. Εν ολίγοις η επιστροφή / αλλαγή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 2341102529 ή αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 10 ημερών από την αγορά.
Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία παρελήφθη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
Όλα τα απαραίτητα έγγραφα να συνοδεύουν την αποστολή.

Οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση:
Στοιχεία Επιχείρησης
ΓΚΕΪΒΑΝΙΔΗΣ Ζ. ΣΑΒΒΑΣ
21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 63
Τ.Κ. 61100
ΚΙΛΚΙΣ
ΤΗΛ.: 2341102529

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε περίπτωση εξαντλήσεως των αποθεμάτων θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Εφ’ όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής. Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:
Επιστροφή των χρημάτων σας – Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί με την κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, είτε με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.
Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας.
Επισκευή του προϊόντος το οποίο επιστρέψατε.