Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Την ενημέρωση για το πως χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα
Την πρόσβαση στα δεδομένα σας και τη λήψη αντίγραφου αυτών
Την διόρθωση των εσφαλμένων / ανακριβών πληροφοριών και τη συμπλήρωση ελλιπών πληροφοριών
Τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων
Τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας
Τη φορητότητα των δεδομένων που σας αφορούν και τη διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας
Την εναντίωση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περίπτωση που τα δεδομένα σας γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας για σκοπούς νόμιμων συμφερόντων του POWERPC ή για άμεσους σκοπούς προώθησης
Την μη υποβολή σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που τους αφορούν ή τους επηρεάζουν σημαντικά με παρόμοιο τρόπο

Απαραίτητα δεδομένα
Η ιστοσελίδα μας θα διατηρήσει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας όπως: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση (Παράδοσης, Πληρωμής), Τηλέφωνο επικοινωνίας, ΑΦΜ – ΔΟΥ και η Δραστηριότητα εταιρίας αν πρόκειται για να εκδοθεί τιμολόγιο, τα οποία είναι σημαντικά για την επικοινωνία μας μαζί σας σχετικά με την εξέλιξη και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, καθώς και για την διεκπεραίωση της αποστολής του δέματός σας από την εκάστοτε εταιρία courier ή μεταφορική. Τα ενημερωτικά δελτία είναι προεραιτικά και σε καμία περίπτωση δεν είναι ενεργοποιημένα από προεπιλογή.

Συναίνεση
Παρακαλούμε δημιουργήστε λογαριασμό ή ολοκληρώστε όλα τα βήματα της παραγγελία ΜΟΝΟ αν συναινείτε με την αποθήκευση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων. Χωρίς την συναίνεσή σας δεν θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε λογαριασμό ή να σας στείλουμε την παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας.

Διάρκεια αποθήκευσης δεδομένων
Τα δεδομένα των παραγγελιών αποθηκεύονται μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Δηλαδή μέχρι να παραλάβει ο πελάτης την παραγγελία του στην διεύθυνση αποστολής που έχει δηλώσει. Η επιβεβαίωση για την παραλαβή επιβεβαιώνεται απο εμάς σε 15-30 ημέρες περίπου. Τα δεδομένα του προσωπικού σας λογαριασμού διατηρούνται μέχρι και την αίτησή σας για διαγραφή αυτού.

Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων Πελατών σε Τρίτους
Οποιαδήποτε στιγμή έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία μπορείτε και να τροποποιήσετε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό, εκτός αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς έχετε εξουσιοδοτήσει το κατάστημα μας για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Google Analytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics, η οποία έχει ρυθμιστεί για την δική σας ασφάλεια να συλλέγει ανώνυμα στατιστικά για την επίσκεψή σας τα οποία σε καμία περίπτωση δεν σας ταυτοποιούν, και μας βοηθούν για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Skroutz Analytics
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz ανώνυμα στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στην οποία μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Διαφημιστικά Μηνύματα
Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων εταιριών εκτός αν εσείς δεν έχετε αντίρρηση για την λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν το δικαίωμα να διατηρούν τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν εσείς εκφράσετε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Αποδοχή Όρων Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου περί προστασίας του φυσικού προσώπου από την διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.